Tävlingsvillkor

Tävlingen arrangeras av Avfall Sverige, Göteborgsregionen och Biogas Syd.

Tävlingen pågår i fyra omgångar

  1. Den 1 okt 2018 – 31 mars 2019
  2. Den 1 april – 28 juni 2019
  3. Den 1 juli – 30 september 2019
  4. Den 1 okt – 31 december 2019

 

För att delta i tävlingen måste du vara minst 18 år och bo i Sverige. De tävlande måste uppge sin e-postadress för att tävlingsbidraget ska registreras och eventuell vinst kunna meddelas. De tävlande måste också godkänna att Göteborgsregionen lagrar e-postadresserna till och med den 31 december 2019, därefter raderas uppgifterna.

Vinsterna

Varje kvartalstävling har 3 vinster som består av presentkort på matsmart.se till ett värde av 300:-

Tävlingen har totalt tolv (12) vinster med ett sammanlagt vinstvärde om cirka 3 600 kr.

Bästa motiveringar vinner.

Vinnarna utses av en jury med representanter från Avfall Sverige, Göteborgsregionen och Biogas Syd. Juryns beslut kan inte överklagas. Vid misstanke om fusk diskvalificeras tävlingsbidraget och juryn avgör enhälligt vad som misstänks vara fusk.

Vinnarna kontaktas via e-post. Sker ingen återkoppling från vinnaren inom 30 dagar från att meddelandet skickats förfaller vinsten. Vinsten kan inte överföras till tredje part. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Observera att det kan ta upp till 4 veckor innan vinsten levereras. Tävlingen arrangeras av Avfall Sverige. Anställda och deras anhöriga får inte delta.

GDPR: För att kunna administrera ditt tävlingsbidrag behöver vi behandla vissa personuppgifter om dig. Om du vill veta mer om hur och varför vi behandlar dina uppgifter är du välkommen att ta del av vår integritetspolicy

För mer information om tävlingen vänligen kontakta oss via e-post: Olivia.Whitehouse@goteborgsregionen.se sabine.tauber@kfsk.se